Small Group lessen

De maximale groepsgrootte van de Small Group lessen bij Next Level Sassenheim is 10 personen. Hierdoor krijg je tijdens de lessen 100% aandacht en net dat stukje extra begeleiding, waardoor je veilig kunt trainen en echt resultaat gericht bezig bent!

Na elke les is er tijd voor gezelligheid met een lekker kopje koffie of thee.

Lees hieronder alles over de verschillende small Group lessen en vindt een les die bij jou past.

Yin Yoga en Meditatie

Dit is de ultieme les om te ontstressen en zowel lichamelijk als geestelijk tot totale ontspanning te komen. Tijdens het Yin Yoga gedeelte mag je alle je spieren ontspannen en oefen je het 'loslaten'. In het Meditatie gedeelte ga je'Next Level' en ervaar je de voordelen van 'stil zijn'.


Yin Yoga

Bij Yin Yoga worden de yoga houdingen 3 tot 5 minuten vastgehouden. Dit heeft een positief effect op het bindweefsel. Het doel is om zoveel mogelijk los te laten zodat je uiteindelijk een ultieme ontspanning van lichaam en geest zult ervaren.

Total Body Workout

In een Total Body Workout maak je gebruik van gewichten tussen de 1kg en 5 kg, een Barbel en een stepje. Geen 'lastige moves' maar veel herhalingen op motiverende muziek, zorgen ervoor dat je lichaam strakker en sterker wordt. Doordat de les iedere week anders is, worden je spieren optimaal gestimuleerd. Deze les is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters.

Senioren Fit

Ook als je niet meer piep jong bent is het belangrijk om je lichaam fit te houden. In deze les wordt er gewerkt aan de algehele fitheid. Krachtoefeningen (belangrijk om botontkalking te voorkomen), worden afgewisseld met oefeningen die de coördinatie verbeteren. Verder is er aandacht voor het en soepel houden van de spieren en gewrichten.

Power Yoga

Power Yoga is een pittige vorm van Yoga met veel krachtige oefeningen en oefeningen met wat meer uitdaging. Het tempo ligt wat hoger dan bij een Yin Yoga of Flow Yoga les. Tijdens de les verstevig je je spieren en verhoog je jouw verbranding. Aan het einde van de les is er aandacht voor het verlengen van de spieren en totale ontspanning.

Piloxing

Een combinatie van boksen, pilates, dans en heel veel fun!! Tijdens deze les verbrand je veel callorieën, verbeter je je conditie en verstevig je je spieren.

Pilates en Flex

Bij Pilates en Flex ligt de aandacht bij het verstevigen van de core-spieren en de BBB's (Billen, Benen, Buik). Verder is er aandacht voor de ademhaling en het verbeteren van de houding. Met behulp van de Flex massage balletjes en een foamroller geef je de getrainde spieren een diepe massage. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en een soepel en pijnvrij lichaam.

Pilates

Dit is een les waarin d.m.v. grond oefeningen de core spieren (houdingsspieren), maar ook de BBB's (Benen, Billen en Buik) worden verstevigd. Verder is er aandacht voor de ademhaling en Stretching voor een soepel lijf.

Flow Yoga

Tijdens deze rustige, laagdrempelige les ligt het accent op vloeiende overgangen op verschillende levels. Er is voor iedereen een optie! Verbinding maken tussen jou ademhaling en de bewegingen is het doel... een flexibel lichaam en een flexibele geest zijn het gevolg.

Flow en Flex Yoga

In een rustige yoga flow maak jij je lichaam soepeler. Je gebruikt  heel bewust je adem bij iedere beweging en komt helemaal tot jezelf. Vervolgens geef je jouw spieren een diepe massage m.b.v. Flex massage balletjes en een Foamroller.

Club Yoga

In deze les worden Tai Chi, Yoga en Pilates gecombineerd. Op de mooiste muziek maak je jouw lichaam sterker en soepeler. Deze les is leuk voor beginners, maar biedt ook genoeg uitdaging voor gevorderden.

Nieuw, LXR programma vanaf 12 Okt.!!!

Het is geen magische pil of een toverdrank...

Lees het gehele artikel

Uniek in de Bollenstreek, FLEX yoga!

Leer jou lichaam kennen en los spier gerelateerde pijnklachten zelf op....

Lees het gehele artikel