Small Group lessen

De maximale groepsgrootte van de Small Group lessen bij Next Level Sassenheim is 8 tot 10 personen. Hierdoor krijg je tijdens de lessen 100% aandacht en net dat stukje extra begeleiding, waardoor je veilig kunt trainen en echt resultaat gericht bezig bent!

Na elke les is er tijd voor gezelligheid met een lekker kopje koffie of thee.

Lees hieronder alles over de verschillende small Group lessen en vindt een les die bij jou past.

Yin Yoga en Meditatie

Bij Yin Yoga worden de houdingen 3-5 min. aangehouden. Dit heeft een positief effect op het bindweefsel.

Dit is de ultieme les om te ontstressen en zowel lichamelijk als geestelijk tot totale ontspanning te komen. Tijdens het Yin Yoga gedeelte mag je alle je spieren ontspannen en oefen je het 'loslaten'. In het Meditatie/ yoga Nidra (Slaap yoga) gedeelte ga je 'Next Level' en ervaar je de voordelen van 'stil zijn'. 


Total Body Workout

In een Total Body Workout maak je gebruik van gewichten tussen de 1kg en 5 kg, een Barbel en een stepje. Geen 'lastige moves' maar veel herhalingen op motiverende muziek, zorgen ervoor dat je lichaam strakker en sterker wordt. Doordat de les iedere week anders is, worden je spieren optimaal gestimuleerd. Deze les is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters.

Senioren Fit

Ook als je niet meer piep jong bent is het belangrijk om je lichaam fit te houden. In deze les wordt er gewerkt aan de algehele fitheid. Krachtoefeningen (belangrijk om botontkalking te voorkomen), worden afgewisseld met oefeningen die de coördinatie verbeteren. Verder is er aandacht voor het en soepel houden van de spieren en gewrichten.

Power Yoga

Power Yoga is een pittige vorm van Yoga met veel krachtige oefeningen en oefeningen met wat meer uitdaging. Het tempo ligt wat hoger dan bij een Yin Yoga of Flow Yoga les. Tijdens de les verstevig je je spieren en verhoog je jouw verbranding. Aan het einde van de les is er aandacht voor het verlengen van de spieren en totale ontspanning.

Piloxing

Een combinatie van boksen, pilates, dans en heel veel fun!! Tijdens deze les verbrand je veel callorieën, verbeter je je conditie en verstevig je je spieren.

Pilates

Dit is een les waarin d.m.v. grond oefeningen de core spieren (houdingsspieren), maar ook de BBB's (Benen, Billen en Buik) worden verstevigd. Verder is er aandacht voor de ademhaling en Stretching voor een soepel lijf.

Flow Yoga

Tijdens deze rustige, laagdrempelige les ligt het accent op vloeiende overgangen op verschillende levels. Er is voor iedereen een optie! Verbinding maken tussen jou ademhaling en de bewegingen is het doel... een flexibel lichaam en een flexibele geest zijn het gevolg.

Flow en Flex Yoga

In een rustige yoga flow maak jij je lichaam soepeler. Je gebruikt  heel bewust je adem bij iedere beweging en komt helemaal tot jezelf. Vervolgens geef je jouw spieren een diepe massage m.b.v. Flex massage balletjes en een Foamroller.

Club Yoga

In deze les worden Tai Chi, Yoga en Pilates gecombineerd. Op de mooiste muziek maak je jouw lichaam sterker en soepeler. Deze les is leuk voor beginners, maar biedt ook genoeg uitdaging voor gevorderden.

Xcore

Xcore staat voor een "Extreme core training". Naast een pittige buik en rug training op motiverende muziek, door de reactieve impact van het grit in de Xcore trainer, shape je je hele lichaam en train je optimaal in de vetverbranding. Fun en zweet gegarandeerd! Xcore is op ieder level te volgen.