Wat is Bodytec EMS training?

Bij Next Level Sassenheim doe je onder professionele begeleiding een individuele of duo-EMS training (Electro Muscle Stimulation) in slechts 20 minuten tijd.

Dit doe je met behulp van Miha Bodytec apparatuur. Trainen met de Miha Bodytec is een zeer efficiënte manier van ‘weerstandstraining’ geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens deze EMS-workout worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Tijdens de training zorgt de electro-spier-stimulatie ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren.

Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd. Daarnaast wordt het ook toegepast bij fysiotherapie en revalidatie. De techniek is niet zo nieuw als het misschien lijkt. In de fysiotherapie wordt EMS al ruim 30 jaar ingezet als toegepaste techniek om spierblessures te behandelen. Het is deze techniek die aan de basis stond van ontwikkeling naar een ultra moderne manier van sporten.

             Reserveer online een proeftraining   

    Bel of Mail voor vragen of een Afspraak