Body Support, slimmer bezig!

Wij bieden persoonlijke begeleiding op gebied van voeding en lifestyle. Samen met een van onze Body Support coaches ga je aan de slag: Of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor je aanpassen in je weekmenu.

Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende doelen die je met Body Support kunt bereiken. Wil je menteen aan de slag? Of ontvang je liever eerst vrijblijvend meer informatie?        Maak nu een afspraak!

Ik had al jaren last van mijn schouderblessure. Ik durfde niet meer paard te rijden... Na 3 Triggerpoint behandelingen was ik pijn vrij en rijd ik weer paard! Bedankt Monique.

Henny, 46 jaar

Al meer dan tien jaar volgen mijn man en ik Personal Training bij René. Na al die jaren volgen we zijn lessen nog steeds met veel plezier, omdat iedere les anders is, wordt het nooit saai! 

Denise, Voorhout

Ik volg al meer dan 15 jaar met heel veel plezier lessen bij René!

Willemijn, Sassenheim

Ik volg het Body Support programma nu een half jaar. Met een paar kleine aanpassingen in mijn leefstijl ben ik al 23 kilo afgevallen. Ik voel me top fit!

Jan Willem, 44