LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.

Niets geeft je zoveel energie als een stevige workout. LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. 

LXR® is een exclusief trainingsprogramma waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Met LXR® haal je in 45 minuten meer kracht, energie en levenslust uit jezelf!

LXR® 30 minutenStrength 

Dit is een functional training die je in 30 minuten sterker, slanker en fitter maakt! Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen samen in deze functionele workout en geven je snel resultaat; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie! Onderzoek toont aan dat een HIIT waarin alle energiesystemen tegelijkertijd worden aangesproken effectiever is dan traditionele kracht-of conditietraining. Meer resultaat in minder tijd is gegarandeerd! Tijdens de LXR® workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen gecombineerd met lekkeremuziek motiveren je om maximaal rendement uit je trainingtehalen!

LXR® 15 min Mobility

Flexibiliteit is essentieel om gezond en pijnvrij te kunnen bewegen in het dagelijks leven en de sport. Zowel mentale als lichamelijke stress, eenzijdig bewegen of overbelasting kunnen ervoor zorgen dat onze flexibiliteit wordt beperkt, wat kan leiden tot blessures. LXR® Mobility is een 15 minuten durende workout die je helpt spierherstel te bevorderen en flexibiliteit te verbeteren. Tijdens de workout combineren we stretch technieken & foam rolling. Foam rolling is een zelf-massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een foam roll. Het stimuleert de doorbloeding in de spier en helpt om gevoelige “knopen” uit je spieren te masseren. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foam roll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.


    Terug naar overzicht